ABOUT OUR BOUTIQUE HOTEL

Ons kleine Boutique Hotel heeft 12 kamers, verschillend van knus en gezellig tot luxe en ruim met dubbele regendouche of dakterras. Even bijkomen, een romantisch weekend weg of eropuit in de natuur, het kan allemaal bij ons. Bij binnenkomst al het gevoel van thuiskomen, dat is wat wij willen. Alle kamers zijn (in ieder geval) voorzien van een eigen badkamer met douche, toilet en verzorgingsproducten van Marie Stella Maris. De volgende ochtend zorgt Mike voor een heerlijk uitgebreid ontbijt geserveerd op een etagère. 

Tot gauw!

Wilt u ook dineren in ons restaurant? Dan vragen wij u om van tevoren een reservering te maken, zodat u zeker bent van een tafeltje.

U kunt zowel per mail, telefonisch als online via onze website een reservering maken. Wij zouden het fijn vinden als u tijdens het maken van de reservering aangeeft dat u ook bij ons overnacht, dan plannen wij geen eerdere of latere reservering meer in voor uw tafel.


ARRANGEMENTEN


GO WILD

Geniet van een compleet verzorgd winters wildarrangement in ons sfeervolle Boutique Hotel midden op de Veluwe. Wij serveren de beste wildgerechten en wijnen. Op onze tweede unieke locatie, 3 kilometer verderop, trakteren wij op ons Potje N°15!

  • 2 overnachtingen
  • Beide ochtenden uitgebreid ontbijt
  • Wildstoof met een fles wijn op de aankomstdag
  • 4 gangen wildmenu met wijnarrangement op de tweede dag
  • 2 potjes N°15 (Bastogne, monchou en rood fruit)
  • Wandelroute van 3 kilometer bij ons Eet & Drink Lokaal (locatie Aardhuis)

Enkel mogelijk met aankomst op woensdag!

PRIJZEN

Small room € 225 p.p.
Standard room € 239 p.p.
Comfort Room € 255 p.p.
Luxe room € 269 p.p.

U kunt bovenstaand arrangement online boeken, door hierboven op de knop 'Book Now' te drukken. Wij werken uitsluitend met hotelreserveringen met betaling vooraf.


HOTELKAMERPRIJZEN

Aankomst woensdag, donderdag of zondag

Small room € 110

Standard room € 125

Comfort room € 140

Luxe room € 155 

Aankomst vrijdag of zaterdag

Small room € 120

Standard room € 135

Comfort room € 150

Luxe room € 165

Bovenstaande prijzen zijn op basis van twee personen inclusief ontbijt. Voor een eenpersoonsboeking wordt er minder gerekend

(-€ 20). Wij werken enkel met betaling vooraf.

Annuleren kan kosteloos tot 14 dagen voor aankomst. Mocht u tot 48 uur voor aankomst kosteloos willen annuleren kunt u een annuleringsverzekering afsluiten voor 10 euro per kamer.