WORK WITH US

Hier vind je onze vacatures!

ALLROUND MEDEWERK(ST)ER

Hé duizendpoot,

Sta jij erom bekend dat jij niet stil kan zitten? Ben je sociaal, collegiaal en zijn je tap-skills fenomenaal? Dan zijn wij op zoek van jou!

Wij zijn opzoek naar een allround medewerker, die voornamelijk inzetbaar is in de bediening. Daarnaast vlieg jij over het terras, ram jij er wat afwas doorheen en ontvang jij de hotelgasten met een brede glimlach.

KEUKEN MEDEWERK(ST)ER

Hé Peppie óf Kokkie,

Heb jij oog voor kwaliteit en detail, een passie voor koken, ben jij geen stresskip en houd je van afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste kok. Door het kleine keukenteam is er veel ruimte voor eigen inbreng en draai je zowel de warme, als de koude kant.

SUPERVISOR BEDIENING

Hé carrière tijger,

Ben jij een koning(in) in plannen en organiseren? Leg jij graag iedereen in de watten, kan je goed onder druk werken en ben je een geboren leider? Dan willen wij jou in ons team!

Wij zijn opzoek naar iemand met liefde en passie voor het vak, die onze gasten een fantastische beleving wilt geven. Je geeft leiding aan ons team en zorgt dat alles op rolletjes loopt in het restaurant. Van bruiloften tot verjaardagsfeestjes en druilerige donderdagen tot drukke zondagen, you got this!