• Kom genieten bij ons!
  • Op maandag en dinsdag zijn wij gesloten!

WORK WITH US

Hier vind je onze vacatures!

ALLROUND MEDEWERKER

Hé duizendpoot,

Sta jij erom bekend dat jij niet stil kan zitten? Ben je amicaal, collegiaal en zijn je tap-skills fenomenaal? Dan zijn wij op zoek van jou!

Wij zijn (voor als we weer mogen) opzoek naar een allround medewerker, die voornamelijk inzetbaar is in de bediening. Daarnaast vlieg jij over het terras, ram jij er wat afwas doorheen en ontvang jij de hotelgasten met een brede glimlach.

KEUKEN MEDEWERKER

Hé Peppie óf Kokkie,

Heb jij oog voor kwaliteit en detail, een passie voor koken, ben jij geen stresskip en houd je van afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn (voor als we weer mogen) opzoek naar een enthousiaste kok. Door het kleine keukenteam is er veel ruimte voor eigen inbreng en draai je zowel de warme, als de koude kant.

HOUSEKEEPING MEDEWERKER

Hé assepoester,

Ben jij een pietje precies? Zijn jouw bedden altijd super strak opgemaakt en jouw spiegels blinkend schoon? Word jij blij van een schoon en opgeruimd gevoel? En ben jij bovenal niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

In ons Boutique Hotel op de Veluwe, met 12 kamers, zijn wij opzoek naar een parttime housekeeping medewerker, om onze housekeeping te ondersteunen.