WORK WITH US

Hier vind je onze vacatures!

bedieningsmedewerker

Hé horecatijger,

Ben je sociaal, collegiaal en zijn je tap-skills fenomenaal? Leg jij graag iedereen in de watten? Dan willen wij jou in ons team!

Wij zijn opzoek naar iemand met liefde en passie voor het vak, die onze gasten een fantastische beleving wilt geven. Je zorgt er samen met ons voor dat alles op rolletjes loopt in het restaurant en Boutique Hotel. Van verjaardagsfeestje tot streetfood-dinner, druilerige donderdagen tot drukke zondagen, we got this!

 

HOUSEKEEPING MEDEWERKER

Hé Assepoester,

Ben jij een pietje precies? Zijn jouw bedden altijd super strak opgemaakt en jouw spiegels blinkend schoon? Word jij blij van een schoon en opgeruimd gevoel? En ben jij bovenal niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Ons Boutique Hotel heeft 12 kamers, van knus tot luxe. Wij zijn opzoek naar een parttime housekeeping medewerker om onze housekeeping ladies te komen versterken.

 

KEUKEN MEDEWERK(ST)ER

Hé Foodlover,

Heb jij oog voor kwaliteit en detail, een passie voor koken, ben jij geen stresskip en houd je van afwisseling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij zijn opzoek naar een enthousiaste kok. Door het kleine keukenteam is er veel ruimte voor eigen inbreng en draai je zowel de warme, als de koude kant.