• Traiteur bestellen! kijk in onze webwinkel nieuw assortiment
  • Restaurant en Hotel zijn op maandag en dinsdag gesloten

KERSTMENU

 

Voor beide kerstdagen hebben we een 4-gangenmenu 55,50 of 5-gangenmenu 59,50 samengesteld. De gerechten kunt u ook à la carte bestellen, daarom is de prijs per gerecht vermeld.

Naast deze gerechten hebben wij ook een aangepaste a la carte kaart.

Met kerst is het minimaal 3 gangen tijdens de lunch en 4 gangen tijdens het diner

 

Proeverijtje

Hertenham met rillette van gans, zachte kerrie-mayonaise en pistache, coppa van wildzwijn met vijgenchutney, zalmtartaartje met kappertjes en zeekraal en een cocktailtje van Hollandse garnalen van Solt en cocktailsaus  (€. 13,90)

******

Kalfsbouillon

Van Ecofields rosé kalf  met venkel en Madeira (€. 7,00)

 ******

Loempia van oesterzwam en glasnoedel van bataat

op jonge pluksla met een siroop van balsamico (€ 5,50)

 ******

Gebakken  zalm met kruidenkorst

 Met Hollandaisesaus, peterselie aardappel, mousseline van wortel en

gepofte tomaatjes,  (€. 31,50)

 of

Hertenbiefstuk met jus van port en tijm

Met pommes dauphine, knolselderijpuree, roergebakken spruitjes,

gekarameliseerde witlof en atjar van rode kool  (€. 31,50)

 ******

 Champagne sabayon

met peer, vijgen en gezouten karamelijs (€8,00)

Kerst à la carte

 

Voorgerechten

Toffe Peer                                                                                                    10,50

Salade van peertjes, geitenkaas, venkel,  bleekselderij en walnoten

Carpaccio                                                                                                     12,50

Rosé kalfsvlees (EcoFields) met truffelcrème, pijnboompitten en Vreugderijk oude schapenkaas

Neusje van de zalm                                                                                       12,50

stapeling van gerookte zalm en krokant filodeeg met wasabi-mayo, sesam, wakamé

en sojasaus

 

Soepen

Tomatensoep                                                                                                7,00

Klassieke tomatensoep 

Wildbouillon                                                                                                 7,00

Met bospaddenstoelen en tuinkruiden

Pompoensoep                                                                                               7,00

met geitenkaas en noten-crumble

 

Warme voorgerechte

Padddo's in de pan                                                                                        8,50

gegratineerde paddenstoelen met knoflook- tuinkruidensaus

 

Hoofdgerechten

Beet Wellington                                                                                          21,50

Rode biet, pijnboompitten en ricotta  verpakt in bladerdeeg

Perfect Pork                                                                                               23,50

Ribroast van biologisch varken (Veluws Land) met honingtijmsaus            

Tournedos                                                                                                  26,50

150 gram van Slagerij ter Weele met morieljes-saus     

 

Dessert

Dronken kersen                                                                                            7,50

Trifle van pure chocolade, amandelcake en Bailey's room

Trip to Paradise                                                                                            8,50

Mangoijs en frambozen-peperijs, gekarameliseerde witte chocoladecrumble, huisgemaakte chocoladeschotsen en een coulis van passie

Vintage port & kaasplankje                                                                            14,50

Biologische kazen uit Nederland met een glas vintageport